Dagens hudvårdsprodukt


Huden runt ögonen skiljer sig från resten av huden. Den är tunn, mycket känslig och torkar lätt ut. Här visar sig oftast de första rynkorna/linjerna. Hudens ömtålighet medför svullnad och mörka ringar vilka kan uppstå oavsett ålder. Därför är det viktigt att vårda ögonhuden med rätt produkter. Gildas Perfect Eye Cream förebygger fina linjer, mörka ringar och svullnad under ögonen.

 

 


After Sun som fungerar


Ett tips inför sommaren, till dig som just nu befinner sig på soliga och varma breddgrader eller som snart ska åka dit kan vi starkt rekommendera
Dr Rimplers After Sun Balm. Det kan vara svårt att hitta en after sun som verkligen fungerar. Man vill att produkten ska lindra svedan och hettan när man har bränt sig i solen samt att rodnaden gärna ska ha lagt sig någorlunda till dagen efter. Dr Rimplers After Sun Balm är en fräsch emulsion som verkar svalkande vilket gör att sveda och hettande i huden försvinner, huden blir återfuktad och brännan lägger sig väldigt fint
1-2 dagar efter användning. Produkten passar även som body lotion året runt.


Gilda Cosmetic säljer förutom sin egna hudvårdsserie Gilda även Dr Rimplers solserie. För mer information om Dr Rimpler klicka här.
Dr Rimplers After Sun Balm 200 ml, 235 kr
Köp här


Mikroinkapslade vitaminer?Gilda´s hudvårdsprodukter har en unik RND™-teknik. Vad är det?

A- och E-vitamin samt Mentol och Havtornsolja i våra ansiktskrämer är skapade med hjälp av en unik RND™-teknik som betyder Release on Demand. Tekniken bevarar ingredienserna färska genom att isolera dem i kapslar. Först när dessa kommer i kontakt med huden och smörjs in brister de och vitaminerna frigörs.

Att vitaminerna isoleras innebär att livslängden ökar markant, samtidigt som oönskade kemiska reaktioner (inklusive oxidation) och dålig lukt förhindras. Kapslarna har hög stabilitet och hållbarhet. Vitaminernas ursprungliga egenskaper kan därför bevaras under hela tillverkningsprocessen samt under en längre tids lagring. Kapslarna brister endast genom mekaniskt gnuggande på hudytan. Tester visar att så mycket som 95-97% av de färska, aktiva vitaminerna hamnar direkt på huden vid insmörjning.

Vitaminer kännetecknas för deras anti-ageing och vitaliserande effekter på huden. Ofta har vitaminer i sig inte någon lång livstid och det är svårt att bevara dem färska. Andra svårigheter är deras oförmåga att överleva i vattenbaserade produkter och att de kan irritera huden i koncentrerad form. RND™-tekniken hjälper däremot till att bevara vitaminerna färska och bevarar deras positiva effekter under en lång tid.

Mer Hot Stone Massage till er!


Igår hade en av våra representanter Malin, Hot Stone Kurs hos en av våra återförsäljare, Jenny på salong Dermatica som ligger i Floda utanför Göteborg. Martina från "Inre hälsa yttre skönhet" i Kalmar, också en återförsäljare till Gilda medverkade också.

Dagen var mycket trevlig, på förmiddagen hade vi teori och genomgång av massagen. Efteråt avnjöt vi en god lunch tillsammans och till sist fick Jenny och Martina öva på massagen på våra "testkunder". Dagen var lyckad och nu har deras kunder den stora turen att kunna få njuta av denna underbara behandling när de vill!

Reflexologi?


Vad är Reflexologi? Detta går till som så att man tyder och behandlar obalanser i kroppen genom att trycka på olika reflexzoner under foten. Dessa punkter motsvarar alla kroppens delar och man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk, magkrämpor men även smärtproblematik i muskler och leder. I norden kallas behandlingsformen Zonterapi men i större delen av världen Reflexologi och är en av världens äldsta läkekonster.


Zonterapi/Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningsystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta system. Det är också en fin metod att hålla sig frisk på och som en förebyggande behandling. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck.
Vid zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa balansen. En zonterapibehandling kan alltså användas både till att lokalisera och åtgärda.


Reflexologi används bland annat i aromamassage, som första steg så att man på så sätt kan välja ut rätt aromatiska oljor för specifika behov. En mycket spännande metod!
 

 


Strålande hud igenÄntligen har vi fått in AHA-Mask igen på lager! Nu med förbättrad och mer effektiv
AHA-formula. Tack vare att den är mer effektiv behöver den endast ligga på i 5-10 minuter istället för 10-15 minuter. Perfekt för dig som vill ha ett snabbt resultat utan att behöva lägga en massa tid.


AHA-syrorna gör din hud superlen och mjuk. Du får en fin lyster, fuktigheten ökar, döda hudceller avlägsnas och din hud blir starkare! En klar favorit bland oss och våra kunder.
RSS 2.0