Vinterhud


Många av er frågar vad ni ska göra åt den torra huden på vintern och vilka produkter vi rekommenderar. Ofta så får vi också frågan om de produkter ni använder är bra eller inte. Det kan ju vara svårt för oss att bedöma som kanske inte testat produkterna själva. Tänk istället följande: Hur upplever du att din hud svarar på de produkter du använder? Känns huden bättre/sämre/mer återfuktad/torr osv? Känner du att dina produkter inte gett några positiva resultat på ett par månader kan det vara dags att prova något nytt.

Alla får torrare hud på vintern och det beror bla på den torra luften inomhus kombinerat med klimatet ute. De flesta behöver byta ut sin ansiktskräm vintertid till en fetare kräm som skyddar och ger både fett och fukt.
Är man torr som hudtyp behöver man en kräm som innehåller mycket fett som smörjer ordentligt eftersom huden redan har brist på fett. Gilda Cosmetic´s produkter har förmågan att binda upp förlorad fukt i huden, samt verkar skyddande och återfettande.


Här kommer tips på produkter som passar en torr hud, men tänk på att det bästa är att göra en hudanalys för att få 100% rätt produkter rekommenderade.

Rengöring- Cleansing Oil
Ansiktsvatten- Hydrating Lotion/AHA Lotion
Ansiktskräm- Nourishing Cream eller Perfect Balancing Cream- VIKTIG, kan användas dag som nattkräm
Ögonkräm- Perfect Eye Cream
Ansiktsmask- Revitalising Mask

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0