Burk eller tub?


Vad föredrar du till din ansiktskräm? Många kan tycka att fina burkar känns lyxiga. Men är du medveten om vad som händer i din krämburk?

Varje dag stoppar du dina fingrar i burken och låter mängder av bakterier mysa ner sig i krämen. Under en nagel finns tusentals bakterier. Dessutom utsätts krämen för mycket syre vilket gör krämen mindre hållbar och i samband med ökat bakterieinnehåll och smuts kan produktens innehåll förstöras. Köper man en ansiktskräm i burk idag ingår ofta en liten spatel som man kan applicera krämen med istället för med fingrarna. Men det är lätt att man låter den ligga och spateln är inte heller helt fri från bakterier. Mängder av kosmetiska företag världen över går över till tub eller pumpflaska av denna andledning.

Tub och pumpflaska är ett bättre alternativ med tanke på att det blir mer hygieniskt att använda och också mer praktiskt när det gäller produkter för ansiktet. Och designen kan vara minst lika lyxig som en kräm i burk.Gilda`s stilrena design på pumpflaska airless


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0