Att förebygga celluliter


Celluliter är en lokal ansamling av fett , vätska och slaggprodukter. Att bli av med celluliter är svårt. Det krävs motion, förändrade kostvanor, avgiftning av kroppen och ökad blod-och lymfcirkulation. Här kommer lite tips och olika behandlingsmetoder du kan göra för att reducera dina celluliter och framförallt förebygga!


Behandlingsmetoder:

LPG: Med LPG/Lipomassage kan man sätta fart på fettcellen så att den går i "lipolys" och är redo för förbränning. Det är viktigt att förbränningsträna efteråt, t ex. löpning, simning, powerwalk mm.

Vakuummassage: En behandlingsmetod där terapeuten arbetar med koppar med vakuumsug. Reducerat tryck skapas i kopparna när de har fullständig kontakt med huden. Detta lyfter och stimulerar hudens vävnader. Vakuummassage bidrar till att reducera fettcellernas storlek.

Aromamassage: Cirkulationsökande massage med eteriska oljor som motverkar celluliter.

Detta kan du göra själv:

Torrborstning: Ökar cirkulationen i huden och motverkar celluliter

Kroppspeeling: Ökar cirkulationen, avlägsnar döda hudceller och gör att huden ser jämnare ut.

Kroppslotion: Smörj dagligen i huden med en uppstramande och fuktgivande lotion.

Diet: Reducera intaget av dåliga fetter, salt, socker och snabbmat. Öka intaget av kaliumrik mat, tex gurka, banan, cantaloupemelon och olika sorters grönsaker.

Motion: Motion är A och O. Koncentrera dig på motion som ger ökad cirkulation och där du använder muskler i berörda områden. T ex simning, spinning, step mm.    

Kombinera Gildas Body Emulsion, Body salt Scrub och torrborstning för att förebygga celluliter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0