Bort med gammal vinterhud!


Nu så här års är det vanligt att man lägger sina hudvårdsrutiner på hyllan vad gäller rakning/vaxning av ben, kroppspeeling osv. Just för att vi går ju i heltäckande kläder så här års! Det är skillnad på sommaren då vi går i shorts, klänning, kjol, vistas på stranden osv. Hur ser huden ut på din kropp? En vanlig syn är en torrare hud, ibland lite flagig, ingen direkt lyster pga sämre cirkulation och kanske tom lite "gråaktig".
Saknar du sommarlystern? Här är botemedlet:

Ta en riktigt varm dusch eller bad. Ta Gildas Body Salt Scrub och skrubba ordentligt över hela kroppen. Är du riktigt torr så kan du använda loufavantar om du har hemma. Efter duschen och skrubben, massera in huden med Gildas Body Emulsion. Du kan också göra en inpackning med Mandelolja och Body Emulsion. Applicera över hela kroppen och svep in dig i varma mjuka handdukar. Låt verka i några minuter och skölj sedan av.

Resultat: Du kommer direkt att känna att huden är superlen och mjuk, den torra gamla huden är borta och den nya huden har kommit fram. Cirkulationen har kommit igång och lystern är tillbaka. Huden känns som ny!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0