God Jul!


Vi på Gilda Cosmetic önskar er alla en riktigt God Jul!Snigelslem


Våra tidigare inlägg om lite annorlunda behandlingar har varit uppskattade. Nu ska vi även ta upp lite annorlunda ingredienser. Dagens ingrediens är snigelslem. Många har säkert hört talas om detta men för dig som inte har det så kan detta vara lite extra kul att veta.

Snigelslemmet upptäcktes då chilenska snigelbönder som var täckta av snigelslem upp till armbåganra varje dag, fann att deras hud blev lenare och att sår läkte snabbare. Idag finns flertalet produkter med snigelslem. Slemmet innehåller Allantoin som regenerar hudcellerna, Kollagen som stödjer Ellastinet i huden vilket ger dess fasthet och spänst, Glykolsyra som avlägsnar döda hudceller. Det du!

Bara flyt...


Behöver du en riktigt avslappnande stund mitt i julstöket? Här kommer ett till exempel på en lite annorlunda behandling att testa:

Floating går ut på att man flyter i en stängd tank med saltvatten. Salthalten är högre än i Döda havet och vattnets temperatur är lika som huden, ca 35 grader. Det är kolsvart, behagligt varmt,  lugn musik som spelas och du bara svävar dig bort.

Det behövs alltså inga hjälpmedel utan kroppen flyter av sig själv. Tyngdlösheten i samband med avkopplande musik får kropp och själ att slappna av.
Experter menar att 60 minuter i tanken motsvarar sex timmars sömn.
Känslan man får är total avslappning och det känns som att man befinner sig i en helt annan värld.

Floating finns på utvalda SPA runt om i Sverige.

En annorlunda julklapp- Fiskfotbad!


Vad sägs om hudätande fiskar som gör pedikyr på fötterna? Detta har blivit omåttligt populärt. Du sitter i ett fotbad med små karpar i och fötterna blir som nya. Karparna nafsar bort de döda hudcellerna i ett nafs.
Känslan är annorlunda men väldigt behaglig men inget för dig som är kittlig under fötterna! Detta finns på utvalda salonger runt om i landet.
Bort med gammal vinterhud!


Nu så här års är det vanligt att man lägger sina hudvårdsrutiner på hyllan vad gäller rakning/vaxning av ben, kroppspeeling osv. Just för att vi går ju i heltäckande kläder så här års! Det är skillnad på sommaren då vi går i shorts, klänning, kjol, vistas på stranden osv. Hur ser huden ut på din kropp? En vanlig syn är en torrare hud, ibland lite flagig, ingen direkt lyster pga sämre cirkulation och kanske tom lite "gråaktig".
Saknar du sommarlystern? Här är botemedlet:

Ta en riktigt varm dusch eller bad. Ta Gildas Body Salt Scrub och skrubba ordentligt över hela kroppen. Är du riktigt torr så kan du använda loufavantar om du har hemma. Efter duschen och skrubben, massera in huden med Gildas Body Emulsion. Du kan också göra en inpackning med Mandelolja och Body Emulsion. Applicera över hela kroppen och svep in dig i varma mjuka handdukar. Låt verka i några minuter och skölj sedan av.

Resultat: Du kommer direkt att känna att huden är superlen och mjuk, den torra gamla huden är borta och den nya huden har kommit fram. Cirkulationen har kommit igång och lystern är tillbaka. Huden känns som ny!
Gilda Salongens Julerbjudande

 


Du som bor i Göteborg kan inte missa detta fantastiska erbjudande!
Ta med en vän och njut av varsin Quickfix ansiktsbehandling 30 min.
Betala endast för 1 behandling!
Boka online här


RSS 2.0