Träningstips för den upptagna


Efter semestern vill nog de flesta komma igång med vardagen igen vilket kan för många bli tufft. Vi ska upp tidigt, lämna och hämta på förskolan, vara produktiva på jobbet, träna, laga mat, städa, hämta barnen från olika aktiviteter, träffa vänner mm. Listan kan göras lång. Det är lätt att glömma bort sig själv bland alla måsten och hur gärna man än vill motionera så blir det lätt att lägga träningen på hyllan. Men tänk efter, hinner du verkligen inte? Här kommer några tips som du borde hinna med:

1. Ta 15 minuters promenad på lunchen varje dag om du har stillasittande arbete.

2. Köp ett gymkort och träna minst 2 gr i veckan. Du borde hinna med ett gympass under arbetsveckan och ett gympass under helgen.

3. Tänk på kosten. Det behöver inte vara märkvärdigt utan ät med sunt förnuft och undvik det "onyttiga" på vardagarna.

4. När det är väder- ta en powerwalk/joggingtur innan eller efter jobbet. Du kan göra det när du vill utan att passa några gymtider.

5. Köp en träningsdvd som du kan köra när du vill under veckan.

Detta är en bra början och när du har kommit igång kommer det att kännas mycket lättare och du kommer att må bättre. När du har kommit igång ordentligt så utmana dig! Lägg till ett gympass i veckan, börja jogga istället för att promenera mm. Du kommer att lyckas!


Lycka till!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0